Silverstone Experience


SFS NVELOPE® NV7 süsteem, mida kasutatakse Briti autovõidusõidu päritolupaigas uue pärandielamuse loomiseks

Olukord
Põnev uus pärandielamus avab uksed Silverstone’is, Briti autovõidusõidu päritolupaigas. Endisest II maailmasõja angaarist ümber ehitatud muuseumis asuvad näitused, õpperuumid, Suurbritannia võidusõitjate klubi arhiiv ja palju muud. Elamuse eesmärk on Suurbritannia autospordi ajaloo elavdamine tipptasemel interaktiivsete ekraanide, ikooniliste autode ja mootorrataste ning kaasahaarava etendusega.

19,3 miljoni naelsterlingi suuruse projekti on välja töötanud Cube Design ja seda rahastas Heritage Lottery Fund.

Suur väljakutse tekkis siis, kui peatöövõtja Shaylor Group läks vaid kaks nädalat enne projekti valmimist saneerimisele. Vaatamata sellest tulenenud logistilistele väljakutsetele on projekt jäänud püsima ja avatakse lähikuudel.

Lahendus
Hämmastavalt särava välisilme saavutamiseks paigaldas hoonekarbi ehitaja UEFS Ltd Spectra viimistlusega PPC alumiiniumist veekindlad paneelid. Näituse vahepaneelid tarnis Central Fabrications Midlands Ltd ja need kinnitati NVELOPE® NV7 süsteemi kasutades põhikonstruktsiooni külge.

NV7 süsteem töötati välja varjatud fikseeritud kassettrakenduste jaoks ja varjatud fikseerimise tagamiseks kinnitatakse paneelid kassetiriputite abil. Süsteem koosneb T- ja L-profiilidest, mis on fikseeritud tugiklambrite abil fikseeritud ja painduvate kinnituspunktide abil. Painduvad punktklambrid absorbeerivad tuulekoormuse ning võimaldavad laienemist ja kokkutõmbumist, samas kui fikseeritud punktklambrid absorbeerivad vertikaalseid omakaalukoormusi.

Projekti pilgupüüdjad

Klient
Silverstone Heritage Ltd

Arhitekt
Cube Design

Peatöövõtja
Shaylor Group

Alltöövõtja
UEFS Ltd

Asukoht
Towcester

Lahendus
NVELOPE® NV7

Projekti väärtus
£19,300,000

Allalaadimine
Silverstone Experience - Case Study.pdf​                
Laeb
Laeb